Descoperă povestea Queen Roses

A fost odată ca niciodată … asa incep toate poveștile de iubire ce înfruntă timpul si durează o eternitate.

Noi culegem poveștile cu parfum de iubire și le așezăm în petalele celor mai frumoase flori. Suntem mesageri ai celor mai frumoase emoții. Florile noastre poartă întotdeauna culoarea celor mai nobile trăiri, au cele mai feerice culori… și se asortează perfect cu nuanțele unui suflet care știe să dăruiască. Dacă ai hotărât să apelezi la noi, trebuie să știi că nu ești un simplu client. Devii un personaj dintr-o poveste fascinantă… plină de emoții – povestea ta și a iubirii tale!

Trandafirii nostri sunt inspirați din faimosul blockbuster ,,Frumoasa și bestia”, iar reinterpretarea trandafirului magic este simbolul unei iubiri nemuritoare. Aceștia sunt disponibili in peste 10 nuanțe de culori, iar cel mai mai popular dintre ei este ,,Bella Rose”, denumit astfel după personajul principal din film, interpretat de celebra actriță Emma Watson. Cu ajutorul tehnologiei performante pe care o folosim și a iscusinței echipei noastre, un trandafir criogenat își păstrează frumusețea chiar și peste 25 de ani.

Grija noastră pentru frumos, client si pentru servicii de calitate este ceea ce ne definește profesionalismul cu care lucram. Ne  bucurăm atunci când clienții noștri ne transmit entuziasmul lor și ne declarăm mulțumiți abia dupa ce feedback-ul clienților este unul pozitiv.

Ne place să ne onorăm comenzile respectând termenii ceruți de clienții noștri, iar seriozitatea noastră a determinat o creștere mare a celor care apelează la serviciile noastre.

Un trandafir criogenat nu e o simplă floare dăruită, e o poveste… cu tine și cu ea în rolurile principale, care va dăinui în timp și va îngloba o emoție imposibil de uitat vreodată.